opc_loader


~Het boek naar de lezer, het loon naar de schrijver~
 

Over MY.BOOX

M.BOOX brengt ook boeken uit die geen commerciële bestemming hebben. Denk aan familie- en bedrijfskronieken, jubileumboeken e.d. die voor een select publiek bedoeld zijn, zoals familie, vrienden en collega’s.

Speciaal hiervoor is MY.BOOX in het leven geroepen. Doorgaans zijn de MY.BOOX niet te koop. Wil je toch graag een van deze uitgaven bestellen dan wel inzien, of wil je gebruikmaken van de MY.BOOX-service voor de publicatie van jouw eigen boek, neem dan contact op met M.BOOX.

Opa Dick vertelt - 'Opa Dick vertelt' is het levensverhaal van Dick van der Maal, die in de Koninklijke Marine diende als vliegenier en in deze functie op vele plaatsen van de wereld woonde. Momenteel is hij gepensioneerd en woont op het Overijsselse platteland. Het boek is niet te koop. Bent u toch geïnteresseerd in het verhaal, neem dan contact op met de service van M.BOOX. Wij kunnen uw vraag doorspelen aan de heer Van der Maal..Monument voor Henny - Een liefdevolle kroniek van een halve eeuw huwelijk tussen Nelle Vuur en zijn vrouw Henny Vuur-Bouw.De jodiumdokter - 'De jodiumdokter' is de biografie van dr. Ben Veraart die decennialang als arts in de Limburgse mijnen werkte. Het boek geeft een diepgaand beeld over Veraarts afkomst en opleiding, zijn ambities, samenwerking met confrères én conflicten. Maar vooral benadrukt het verhaal het belang van jodium bij wondinfecties. Luxe band met gouden opdruk, hardcover, 436 pagina’s.