opc_loader


~ van idee in je hoofd tot boek in je hand ~
 

TOEN EN NU

diverse auteurs

Verhalen en gedichten van vroeger door senioren
uit Emmen en omgeving t.g.v. het project Gekleurd Grijs.

hard cover
73 pagina’s

7,50
Beschrijving

Gekleurd Grijs, een initiatief vanuit Kunst en Cultuur Drenthe, lag bij de Taalwerkplaats op de stoep. De vraag was eenduidig: willen jullie dit initiatief steunen? Onze schrijversharten sloegen gelijk op hol en de liefde voor de taal schoot vol. Kunst en Cultuur onder de  aandacht brengen van onze seniorenvrienden: dat was wat we sowieso al deden. Aan de slag dan maar!

Nu, twee maanden later, ligt er een boek. Een boek met gedichten en verhalen, die de beleving en gevoelens vertalen in het Drents en in de Nederlandse Moedertaal. Elke bladzijde  is uit het hart geschreven, een uniek verhaal, geschreven door Emmenaren die van verre hier naartoe kwamen of door hen die hun leven lang al in deze gemeente wonen.

We bemoeiden ons niet veel met inhoud en met stijl: Dat is de pittoreske kant van dit project. Wel maakte onze vriend M.BOOX een fraai doorgeefluikje voor de bewoners met de meeste levenservaring uit deze streken.

Je kunt ze noemen zoals je wilt; ik noem ze helden, ook als u dat niet wilt. Je moet maar durven schrijven …

Mart Brok, ambassadeur Gekleurd Grijs
en leider Taalwerkplaats Drenthe in Nieuw-Amsterdam


M.BOOX doet er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hebt u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Beoordelingen ()
TOEN EN NU heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items
7,50