opc_loader


~ van idee in je hoofd tot boek in je hand ~
 

WEG ZONDER BESTEMMING

Artikelnr: ISBN 978-90-822697-5-8

Jan P. Meijers

Bildungsroman over het emotionele spanningsveld in een driehoeksverhouding

hardcover
214 pagina’s

16,95
Beschrijving

Haar nagels zijn kort en ongelakt. Ik voel haar vingertoppen op mijn aderen.
‘Maar Johan. We zijn geen scholieren meer. We hebben de hele middag. Niemand hoeft het te weten. Alsjeblieft. Ik heb behoefte aan een stevige wip.’ 
Achter haar blonde haar glinstert het water. De scherpe  weerspiegelingen worden steeds kleiner en verspringen ritmisch naar de horizon, waar ze verdwijnen in de niet te bepalen grens tussen water en lucht.

Johan is getrouwd met Sharena. Zijn vriend Nick is  ervan overtuigd dat Sharena zich heeft vergist: zij had met hem moeten trouwen. Nick is gewend zijn zin te krijgen. Hij spoort Johan aan om contact te zoeken met zijn jeugdvriendin Anna, met de bedoeling diens huwelijk te ontwrichten. Na een weekend in Berlijn, wanneer Nick zijn plannen ontvouwt, volgt de confrontatie. Met keiharde gevolgen.

In een realistische verteltrant geeft Jan P. Meijers de twijfel, overmoed en begeerte van zijn personages weer.
Het oordeel laat hij aan de lezer.


M.BOOX doet er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hebt u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Beoordelingen (3)
WEG ZONDER BESTEMMING

Een super boek .... recht uit mijn hart. Zoveel herkenning . Ik was van het begin tot het eind verslaafd aan het boek.
Werd letterlijk het boek ingezogen.
Supergoed verhaal. Ik kijk nu al uit naar een vervolg.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Een boeiend geschreven boek. Jan P. Meijers heeft de gave om dicht op de huid te schrijven. Door de natuurlijke manier waarop hij de hoofdpersoon beschrijft, leef je met hem mee. Maar ook de personen om hem heen worden levendig en met diepgang neergezet. Wat het boek bijzonder maakt, is de muziek die er doorheen verweven is, net zoals de kleine details die het verhaal heel tastbaar maken. Je kunt de gevoelens van de hoofdpersoon bijna letterlijk voelen.
Weg zonder bestemming is zeker een aanrader.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Realistisch beschreven beelden en bondige, vlotte schrijfstijl die het verhaal prachtig uit de verf doen komen.
Jan P. Meijers schittert vooral in zijn gedetailleerde vertelwijze, een eigen geslaagde manier om de lezer in de wereld van zijn personages te betrekken, zonder een moment te vervelen. De spanning is intelligent opgebouwd door de onzekerheden en angsten van de hoofdpersoon, door zijn confronterende vragen in situaties waarin hij gedwongen is om een groei te maken. Een diepgaande roman die je nieuwsgierig maakt naar het volgende werk van de auteur.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items