opc_loader


~Het boek naar de lezer, het loon naar de schrijver~
 

SCHRIJFHUISJE TE HUUR!

Zoek je een fijn plekje om in alle rust en ongestoord aan je manuscript te werken en mag dat niet al te duur zijn?
Kom dan naar De scribbe!


Wat is De scribbe?
De scribbe is een stacaravan met plaats voor twee personen. Hij staat op een vrije, zeer royale plaats op Camping Emmen en is voorzien van gas, water en elektriciteit. De keuken is goed ingericht met een koelkast, gasfornuis, waterkoker, Senseo apparaat, serviesgoed, bestek, keukenlinnen en wat dies meer zij. Er is een badkamer met toilet. De slaapkamer is verduisterd en koel. Uiteraard is er een kleine bibliotheek met schrijfboeken, papier en schrijfgerei.

Wat vind je bij De scribbe?
Heb je tijdens het schrijven even frisse lucht of inspiratie nodig, dan biedt de directe omgeving je die letterlijk à la minute: voor De scribbe ligt een terras met een gazon en groentetuin, erachter ligt - naast de boswal en een sloot - een grote zonneweide met een vijver en een fontein. Voor een goede indruk: zie de foto's onder aan dit bericht.

Is er begeleiding bij je schrijfproces?
Wil je tijdens je verblijf graag begeleid worden bij het schrijven? Dat kan! Geef het dan even aan bij je aanvraag. Je hebt keuze uit:
tekstredactie en –correctie (tarief: vanaf 1 cent per woord, ex btw);
één-op-éénbegeleiding (tarief: € 45 per uur, ex btw);

* gratis toegang tot het Schrijverskoffiehuis als je tijdens de eerste zondag van de maand in De scribbe verblijft. 

Wat betaal je voor het gebruik van De scribbe?
Wil je in je eentje gebruikmaken van de accommodatie, dan betaal je € 28 per nacht. Kom je samen met een schrijfvriend(in) of partner, dan betalen jullie € 35 per nacht. Dit tarief is inclusief gebruik van alle faciliteiten (ook van de camping, zoals het zwembad) en exclusief toeristenbelasting. Die betaal je bij de receptie aan de eigenaren.

Vragen?
Heb je nog vragen, mail dan naar info@mboox.nl of bel: 06 – 23 05 05 93.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.